Βρεφικά Παπούτσια Puma X-Ray Speed Lite Bouncy Sky AC Inf 398007-02

47,90 €
με ΦΠΑ
Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός Προϊόντος: 398007-02

Κωδικός Αναφοράς: 30711

Μέγεθος :
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Κοριτσίστικα αθλητικά Puma X RAY SPEED LITE JR δετά για σταθερό κράτημα στο βάδισμα. Σε  Λευκό χρώμα με εντυπωσιακές  mirro και ροζ λεπτομέρειες για μοντέρνους συνδυασμούς είναι τα ιδανικά αθλητικά για τη βόλτα ή τις αθλητικές δραστηριότητες.Ξεχάστε τη δεκαετία του ’90. Όλα τα μάτια είναι τώρα στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Και η πλατεία X-Ray θέτει το πρότυπο. Αξιοποιώντας τη διακριτική αισθητική που εμπνέεται από το Y2K, αυτός ο εκπαιδευτής διαθέτει ένα συνδυασμό υλικών και ένα τολμηρά κατασκευασμένο άνω μέρος τοποθετημένο στο δημοφιλές και κομψό εργαλείο X-Ray.

Η σειρά X-Ray της Puma έρχονται με ρετρό πινελιές για να χαρίσουν άνεση και στυλ στις καθημερινές βόλτες των παιδιών. Με extreme σχεδιασμό, απογειώνουν το στυλ τους!

Διαθέτουν φιλέ στο άνω μέρος χαρίζοντας τέλεια διαπνοή του ποδιού.

Η ενδιάμεση σόλα IMEVA προσφέρει πλήρης πρόσφυση. Η σόλα διαθέτει Running System, ενώ ο Soft Foam εσωτερικός πάτος  προσφέρει αντικραδασμική προστασία σε κάθε τους βήμα.

Διαθέτουν ελαστικά κορδόνια για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.Η Puma μας παρουσιάζει το X-Ray Speed, ένα αθλητικό σε ρετρό στυλ εξοπλισμένο με την καλύτερη αθλητική τεχνολογία που έχει να προσφέρει η Puma. Αυτό το παπούτσι διαθέτει χοντρά στοιχεία για να ικανοποιήσει τον ενθουσιώδη vintage σε όλους μας, σε συνδυασμό με την ενδιάμεση σόλα EVA για να κρατήσει το περπάτημα στο ύψος της άνεσης.

Η PUMA αποτελεί μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρείες σχεδιασμού, ανάπτυξης, πώλησης και εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερα από 70 χρόνια, έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία τεχνολογικά άρτιων αθλητικών προϊόντων για μία ευρεία γκάμα αθλημάτων όπως στίβος, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, motorsport κ.α. Σε επίπεδο αθλητισμού συνεργάζεται με κορυφαίους αθλητές όπως είναι ο Neymar, Antoine Griezmann, Sergio Aguero, Romelu Lukaku, ενώ χορηγεί επίσης μεγάλο αριθμό σημαντικών εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και πολλά ευρωπαϊκά clubs.

Επίσης πρόκειται για ένα brand όπου ξεκινά από τον αθλητισμό και καταλήγει στη μόδα. Στον τομέα της μόδας ξεχωρίζουν οι συνεργασίες της με αναγνωρισμένους οίκους όπως οι Karl Lagerfeld, Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro και Sergio Rossi.

398007-02

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Υποδημάτων
Βρεφικά (Μεγέθη 20 έως 27)

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4067979854818
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο