Καγιάκ 2 Θέσεων με 2 Διπλά Κουπιά Zray Tortuga 7-673037
Καγιάκ 2 Θέσεων με 2 Διπλά Κουπιά Zray Tortuga 7-673037
Καγιάκ 2 Θέσεων με 2 Διπλά Κουπιά Zray Tortuga 7-673037
Καγιάκ 2 Θέσεων με 2 Διπλά Κουπιά Zray Tortuga 7-673037

Φουσκωτό Καγιάκ 2 Θέσεων με 2 Διπλά Κουπιά Zray Tortuga 7-673037

700,00 €
499,00 € 700,00 €
με ΦΠΑ
Άμεσα Διαθέσιμο

Το φουσκωτό kayak Tortuga, της εταιρείας Zray, είναι σχεδιασμένο για 2 άτομα και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 170 κιλά. Απολαύστε μαζί με την παρέα σας ατέλειωτες βόλτες στη...

Κωδικός Προϊόντος: 7-673037

Κωδικός Αναφοράς: 27944

Ποσότητα:
payment

Η ZRAY έχει εδραιωθεί για περισσότερο από 10 χρόνια και έχει συνεργαστεί με πολλούς άλλους παγκοσμίως γνωστούς κατασκευαστες. Η ZRAY διατηρεί πάντα τον επαγγελματισμό, την εντιμότητα και την επιχειρηματικότητα ως πυρήνα των υπηρεσιών της,και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον τομέα της.

Το φουσκωτό kayak Tortuga, της εταιρείας Zray, είναι σχεδιασμένο για 2 άτομα και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 170 κιλά. Απολαύστε μαζί με την παρέα σας ατέλειωτες βόλτες στη θάλασσα, εξερευνώντας νέες τοποθεσίες μέσα από το νερό με τον πιο ευχάριστο τρόπο ή γυμνάστε αποτελεσματικά ολόκληρο το σώμα σας, συνδυάζοντας άσκηση και ψυχαγωγία.

Απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν ένα φορητό και εύκολο στη χρήση καγιάκ, για βόλτες σε λίμνες, ποτάμια, ήπιες θάλασσες, για ψάρεμα, κολύμβηση ή απλά για χαλάρωση στο νερό. Είναι επίσης κατάλληλο για οικογενειακές δραστηριότητες και διασκέδαση στο νερό.

Είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο PVC, για ανθεκτικότητα και σταθερότητα, εξασφαλίζοντας αντοχή σε φθορές από τριβή, χτυπήματα και ηλιακή ακτινοβολία, ενώ παράλληλα διατηρεί ελαφρύ βάρος. Ο ιδιαίτερα άκαμπτος φουσκωτός πάτος, δίνει εξαιρετική αίσθηση σταθερότητας και πλευστότητας.

Στην πλώρη και στην πρύμνη του καταστρώματος το PVC κάλυμμα, γνωστό ως spray deck, περιορίζει το νερό που εισέρχεται μέσα στο καγιάκ την ώρα της κωπηλασίας.

Διαθέτει 2 αποσπώμενα πτερύγια, που παρέχουν εξαιρετική κατευθυνόμενη κίνηση, ενώ τα 2 ρυθμιζόμενα καθίσματα με πλάτη που περιλαμβάνονται, προσδίδουν στην βόλτα σας περισσότερη άνεση.

Η δυνατότητα να φουσκωθεί σε μεγάλη πίεση προσφέρει πρόσθετη σταθερότητα, διαθέτοντας ειδικές βαλβίδες για εύκολο φούσκωμα και γρήγορο ξεφούσκωμα.

με τεχνολογία drop-stitch για μέγιστη σκληρότητα παράλληλα με το διπλό layer PVC έχουμε ως αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη αντοχή του καγιάκ. Ο πάτος που φουσκώνει σε υψηλή πίεση, προσφέρει άριστη πλευστότητα ενώ αυξάνει την ταχύτητα και το βάρος που μπορεί να σηκώσει το καγιάκ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

    • 2 αποσπώμενα, ρυθμιζόμενα και μεγάλης αντοχής καθίσματα
    • 2 σπαστά κουπιά καγιάκ αλουμινίου
    • Τρόμπα υψηλής πίεσης
    • Θήκη/τσάντα μεταφοράς πλάτης
    • 2 αποσπώμενα πτερύγια για τέλεια κατευθυντικότητα
    • Ρυθμιζόμενα ποδοστηρίγματα
    • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:386x36cm

      ΒΑΡΟΣ:22,6 Kg

      ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ:170 Kg

    7-673037

    Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

    Νέο
    Στην Αρχή
    Καλάθι
    Κλείσιμο
    Πίσω
    Λογαριασμός
    Κλείσιμο