Ανδρικά Παπούτσια Tennis Asics Court FF 3 Clay 1041A371-402
Ανδρικά Παπούτσια Tennis Asics Court FF 3 Clay 1041A371-402

Ανδρικά Παπούτσια Tennis Asics Court FF 3 Clay 1041A371-402

195,00 €
185,00 € 195,00 €
με ΦΠΑ
Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός Προϊόντος: 1041A371-402

Κωδικός Αναφοράς: 60629

Μέγεθος :
  • 42
  • 43 1/2
  • 44
  • 44 1/2
  • 45
  • 46
  • 47
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Το παπούτσι τένις Asics Court FF 3.0 clay είναι το μοντέλο επιλογής για τους πιο απαιτητικούς παίκτες τένις. Η κατασκευή Monosock εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο άνεσης, περιβάλλει τέλεια το πόδι και το σταθεροποιεί καθώς κινείστε στο γήπεδο. Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από πλέγμα με κέλυφος PU για διαπνοή και αντοχή στη φθορά πάνω από το μέσο όρο. Η ενδιάμεση σόλα είναι κατασκευασμένη από Bio-Flytefoam και ενσωματώνει μια κάψουλα Gel κάτω από το μπροστινό μέρος του πέλματος. Αυτό θα σας προσφέρει ποιοτική αντικραδασμική προστασία και πολύ καλή επιστροφή ενέργειας για να σας ωθήσει προς την επόμενη μπάλα. Η εξωτερική σόλα έχει τροποποιηθεί και αποτελείται πλέον από 3 κομμάτια για μεγαλύτερη ελαφρότητα και πρόσφυση. Η τεχνολογία Twistruss είναι επίσης παρούσα, προσφέροντας επιπλέον σταθερότητα και αυξημένο δυναμισμό.

Το σύστημα Mono-Sock παρέχει άνετη εφαρμογή
Twistruss 2: ένθετο 2 τεμαχίων κάτω από την εξωτερική σόλα για βελτιωμένη σταθερότητα και δυναμική κίνηση.
Ενδιάμεση σόλα Bio-Flytefoam: Υλικό που αναπτύχθηκε για να βελτιώσει την αντικραδασμική προστασία της ενδιάμεσης σόλας χάρη στην προσθήκη οργανικών ινών και να προσφέρει μεγαλύτερη ελαφρότητα.
GEL στο μπροστινό μέρος του πέλματος: Μονάδα Gel που τοποθετείται στο μπροστινό μέρος του πέλματος για να βελτιώσει την αντικραδασμική προστασία και να αυξήσει τη δυναμική.
Εξωτερική σόλα 3 τεμαχίων με διάσπαση: Εξωτερική σόλα κατασκευασμένη σε 3 μέρη για να αυξήσει την ελαφρότητα και τη σταθερότητα.
AHAR+ / Asics Grip: Το πιο ανθεκτικό καουτσούκ που υπάρχει, τοποθετημένο σε καίρια σημεία της εξωτερικής σόλας για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή σε συνδυασμό με ένα νέο υλικό για τη βελτίωση της πρόσφυσης.
- Επάνω μέρος από πλέγμα ενισχυμένο με κέλυφος PU για ένα αναπνεύσιμο, ανθεκτικό παπούτσι.

Το 1949, ο Kihachiro Onitsuka ίδρυσε την εταιρεία αθλητικής υπόδησης Onitsuka Ltd, σχεδιάζοντας παπούτσια για μπάσκετ, στο σπίτι του στην Ιαπωνία. Μετονόμασε την εταιρεία του ASICSτο 1977, από τα αρχικά της διάσημης λατινικής φράσης "Anima Sana In Corpore Sano," που μεταφρασμένη εκφράζει το αρχαιοελληνικό "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Περισσότερα από 30 χρόνια μετά, η φιλοσοφία της ASICS παραμένει στο ίδιο πνεύμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά από αποδοτικά αθλητικά παπούτσια καθώς και τεχνικά ενδύματα/αξεσουάρ, που ως κύριο στόχο θέτουν την αρμονία μεταξύ σώματος και νου.

Details

The COURT FF™ 3 Clay tennis shoes are designed to help you swing stronger and recover quicker between shots. ​

It creates a stable landing and reduces the load placed on the body. As a result, you’re able to put more energy into generating a powerful swing. ​

For a smoother crossover step, this shoe allows you to perform quicker turns in a shorter timeframe. With good outsole grip and a TWISTRUSS™ support system, you can push off the ground with more force. This helps you quickly recover and get back to your ready position more smoothly.

Style #: 1041A371.402

UPC #: 197298335164

  • FLYTEFOAM® technology
    Provides lightweight cushioning and impact absorption
  • Forefoot GEL® technology
    Improves impact absorption and creates a softer feeling at footstrike
  • TWISTRUSS™ technology
    Improves quickness and cutting motions
  • PGUARD® technology
    Helps increase durability in the outsole's toe and heel area
  • MONO-SOCK™ construction
    Helps improve stability
  • AHAR®PLUS™ rubber outsole
    Improves durability
  • The sockliner is produced with the solution dyeing process that reduces water usage by approximately 33% and carbon emissions by approximately 45% compared to the conventional dyeing technology
  • Clay court outsole

asics_pdp_desktop_cps_playing_styles_tennis_best_of_both_051524.jpg

1041A371-402

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Υποδημάτων
Τένις

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4550457668262
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο