Ανδρικά Παπούτσια  Gel Asics Quantum Lyte II 1201A630-005
Ανδρικά Παπούτσια  Gel Asics Quantum Lyte II 1201A630-005

Ανδρικά Παπούτσια Gel Asics Quantum Lyte II 1201A630-005

79,90 €
με ΦΠΑ
Άμεσα Διαθέσιμο

 Αυτό το καθημερινό παπούτσι διαθέτει ακόμα πιο ανεπτυγμένη τεχνολογία Gel από τον προκάτοχό του για άνεση και σταθερότητα που διαρκεί.

Κωδικός Προϊόντος: 1201A630-005

Κωδικός Αναφοράς: 60529

Μέγεθος :
  • 42
  • 42 1/2
  • 43 1/3
  • 44
  • 44 1/2
  • 45
  • 46
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Το αθλητικό παπούτσι GEL-QUANTUM LYTE™ II συνδυάζει τεχνολογίες εμπνευσμένες από τις επιδόσεις με την αισθητική του street style. Το επάνω μέρος του έχει εξελιχθεί με διάφορες σχεδιαστικές λεπτομέρειες χωρίς ραφές. Αυτό μειώνει την ανάγκη για επικαλύψεις, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ευελιξία και τον αερισμό. H ενδιάμεση σόλα είναι εμπνευσμένη από τη σύγχρονη σχεδιαστική κατεύθυνση της οικογένειας GEL-QUANTUM. Είναι στρωμένη με τεχνολογία GEL® στη φτέρνα για να βελτιώνει την απορρόφηση των κραδασμών σε κάθε βήμα.

Το άνω μέρος του είναι εξελιγμένο με διάφορες σχεδιαστικές λεπτομέρειες χωρίς ραφές. Αυτό μειώνει την ανάγκη για παραδοσιακές στρώσεις, ενώ βελτιώνει την ευελιξία και τον αερισμό.

Η ενδιάμεση σόλα είναι εμπνευσμένη από τη μοντέρνα τάση σχεδιασμού της γκάμας GEL-QUANTUM. Είναι επενδεδυμένη με τεχνολογία GEL™ στη φτέρνα για βελτίωση της απορρόφησης των κραδασμών σε κάθε βήμα.

Αναπνεύσιμο δικτυωτό άνω μέρος
Η τεχνολογία Forefoot GEL™ παρέχει καλή απορρόφηση των κραδασμών και μία μαλακότερη αίσθηση κατά την προσγείωση (footstrike)

Το 1949, ο Kihachiro Onitsuka ίδρυσε την εταιρεία αθλητικής υπόδησης Onitsuka Ltd, σχεδιάζοντας παπούτσια για μπάσκετ, στο σπίτι του στην Ιαπωνία. Μετονόμασε την εταιρεία του ASICS το 1977, από τα αρχικά της διάσημης λατινικής φράσης "Anima Sana In Corpore Sano," που μεταφρασμένη εκφράζει το αρχαιοελληνικό "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Περισσότερα από 30 χρόνια μετά, η φιλοσοφία της ASICS παραμένει στο ίδιο πνεύμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά από αποδοτικά αθλητικά παπούτσια καθώς και τεχνικά ενδύματα/αξεσουάρ, που ως κύριο στόχο θέτουν την αρμονία μεταξύ σώματος και νου.


The GEL-QUANTUM LYTE II sneaker merges performance-inspired technologies with street style aesthetics. .​​Its upper is evolved with various no-sew design details. This reduces the need for traditional overlays, while improving flexibility and ventilation.​

  • Breathable mesh upper
    Rearfoot GEL technology
  • Improves cushioning and creates a softer feeling at footstrike
1201A630-005

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4550456132382
Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο