Ανδρικά Παπούτσια Running Puma X-Cell Nova FS 379495-24

74,90 €
66,90 € 74,90 €
με ΦΠΑ
Άμεσα Διαθέσιμο

Αυτά τα εντυπωσιακά παπούτσια διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία X-CELL και είναι εξοπλισμένα με βελούδινη κάλτσα SOFTFOAM+ για...

Κωδικός Προϊόντος: 379495-24

Κωδικός Αναφοράς: 30734

Μέγεθος :
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Δώστε τα όλα στο δρόμο ή στον αθλητισμό.

Βάλτε το βλέμμα σας σε έναν νέο στόχο με αυτά τα παπούτσια, τα οποία διαθέτουν διχτυωτό επάνω μέρος που αναπνέει και λεπτομέρειες που σας επιτρέπουν να φοράτε και να βγάζετε εύκολα.

PUMA X-Cell Nova FS

Αυτά τα Puma X-Cell Nova παπούτσια τρεξίματος είναι ότι χρειάζεσαι για το καθημερινό σου τρέξιμο. Σου προσφέρουν μέγιστη άνεση και διαπνοή χάρη στο mesh άνω μέρος τους. Διαθέτουν μοτίβο PUMA FORMSTRIP πλαϊνό, δένουν με κορδόνια, ενώ χάρη σε εξωτερική σόλα από καουτσούκ, έχεις την αντοχή που θέλεις. Ολοκληρώνονται με το Puma design.

Διαθέτουν την υπερσύγχρονη τεχνολογία X-Cell, που είναι κατασκευασμένη για να προσφέρει υποστήριξη και άνεση. Το επάνω μέρος του παπουτσιού διαθέτει κατασκευή με κορδόνια για βέλτιστη εφαρμογή ενώ χάρη στο mesh εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση και διαπνοή.

Χαρακτηριστικά:

  • SOFTFOAM+: Κάλτσα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αντικραδασμική προστασία, χάρη στο εξαιρετικά χοντρό τακούνι του
  • Ενδιάμεση σόλα: X-Cell
  • Εξωτερική σόλα: Στοχευμένο καουτσούκ 
  • Άνω μέρος από ύφασμα και συνθετικό
  • Κανονική εφαρμογή

Η PUMA αποτελεί μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρείες σχεδιασμού, ανάπτυξης, πώλησης και εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερα από 70 χρόνια, έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία τεχνολογικά άρτιων αθλητικών προϊόντων για μία ευρεία γκάμα αθλημάτων όπως στίβος, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, motorsport κ.α. Σε επίπεδο αθλητισμού συνεργάζεται με κορυφαίους αθλητές όπως είναι ο Neymar, Antoine Griezmann, Sergio Aguero, Romelu Lukaku, ενώ χορηγεί επίσης μεγάλο αριθμό σημαντικών εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και πολλά ευρωπαϊκά clubs.

Επίσης πρόκειται για ένα brand όπου ξεκινά από τον αθλητισμό και καταλήγει στη μόδα. Στον τομέα της μόδας ξεχωρίζουν οι συνεργασίες της με αναγνωρισμένους οίκους όπως οι Karl Lagerfeld, Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro και Sergio Rossi.

379495-24

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4067979533416
Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο