Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel Kayano 31  1011B867-401 Blue Expanse / Digital Aqua
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel Kayano 31  1011B867-401 Blue Expanse / Digital Aqua

Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel Kayano 31 1011B867-401 Blue Expanse / Digital Aqua

205,00 €
188,00 € 205,00 €
με ΦΠΑ
Άμεσα Διαθέσιμο

Ανδρικά αθλητικά παπούτσια Asics GEL-KAYANO® 31

To πλέον διάσημο μοντέλο stability,ιδανική επολογή και γιά περιπτώσεις πρηνισμού,ανανεωμένο σχεδιαστικά και τεχνολογικά,υπόσχεται στήριξη και σταθερότητα σε κάθε σας βήμα.

Κωδικός Προϊόντος: 1011B867-401

Κωδικός Αναφοράς: 60533

Μέγεθος :
  • 43 1/2
  • 44
  • 45
  • 46
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία στα run σου, με τον μαγικό συνδυασμό μέγιστης υποστήριξης και άνεσης, χάρη στα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο ASICS GEL-KAYANO™ 31! Τα running shoes, για άνδρες, διαθέτουν επαναστατικό σύστημα στήριξης 4D GUIDANCE SYSTEM για μοναδική σταθερότητα και αφρό FF BLAST PLUS ECO που απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε βήμα. Το AHARPLUS στην εξωτερική σόλα είναι 3 φορές πιο ανθεκτικό στην τριβή από το τυπικό καουτσούκ και οι ανακλαστικές λεπτομέρειες σε κάνουν να ξεχωρίζεις ακόμα και συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Με τα Gel-Kayano 31 ήρθε η στιγμή να σπάσεις κάθε ρεκόρ και στόχο που έχεις βάλει. Με την τεχνολογία Pure Gel, βελτιώνουν την αντικραδασμική προστασία και απορροφούν τους κραδασμούς σε κάθε σου βήμα. Επίσης, με την τεχνολογία 4D Guidance system σου δίνει έξτρα ισορροπία τις στιγμές που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να τρέχεις.

Η σκέψη σας θα φτάσει σε νέα επίπεδα ακολουθώντας το σώμα με την προσαρμοζόμενη σταθερότητα και την κορυφαία άνεση που προσφέρει το νέο GEL-KAYANO 31 από την ASICS. Το σύστημα 4D GUIDANCE είναι αυτό που εξασφαλίζει την σταθερότητα σε κάθε βήμα για περισσότερο υποστηρικτικό και ισορροπημένο διασκελισμό σε προπονήσεις μεγάλων αποστάσεων. Στην ενδιάμεση σόλα συναντιούνται οι τεχνολογίες FF BLAST PLUS ECO και PureGEL για μέγιστη αντικραδασμική προστασία και ανάλαφρη αίσθηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν την προπόνηση μεγάλων αποστάσεων ευχάριστα ομαλή και άνετη.

Κατάλληλο για δρομείς με ουδέτερο πρηνισμό ή υπερπρηνισμό.

Διχτυωτό πάνω μέρος για βελτιωμένο αερισμό του ποδιού.

  • Ραφτή θηλιά στο πίσω μέρος για ευκολοφόρετη χρήση
  • Σύστημα 4D GUIDANCE για προσαρμοζόμενη σταθερότητα και πιο ισορροπημένο διασκελισμό
  • Τεχνολογία PureGEL στο πίσω μέρος για ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία και πιο μαλακές προσγειώσεις του ποδιού στο έδαφος
  • Αντικραδασμική προστασία χάρη στο αφρώδες υλικό FF BLAST PLUS ECO στην ενδιάμεση σόλα, κατασκευασμένο με περίπου 20% φυτικό υλικό
  • Εσωτερικό πέλμα OrthoLite X-55 sockliner για βελτιωμένη ανεση
  • Ανακλαστικές λεπτομέρειες που καθιστούν τους δρομείς ορατούς και ασφαλείς
  • Σόλα Hybrid ASICSGRIP που βελτιώνει την πρόσφυση στο έδαφος
  • Το πέλμα βάφεται με μέθοδο που μειώνει τη χρήση νερού κατά 33% περίπου και τις εκπομπές άνθρακα κατά 45% σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους βαφής.

4D Guidance System

Από αγώνες 5 χιλιομέτρων έως μαραθωνίους, το Gel-Kayano 31 έχει σχεδιαστεί για να παράσχει προηγμένη σταθερότητα και μαλακότερες ιδιότητες αντικραδασμικής προστασίας.

Το νέο 4D GUIDANCE SYSTEM βοηθά στην παροχή προσαρμοστικής σταθερότητας για ένα πιο υποστηρικτικό και ισορροπημένο βήμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης σας.

FF Blast Plus Eco & PureTechology Gel

Η ενδιάμεση σόλα είναι ανανεωμένη με αντικραδασμική προστασία FF BLAST PLUS ECO και αύξηση της διαφοράς ύψους σόλας (stack height) κατά 4 mm. Με περίπου 20% βιολογικό περιεχόμενο, αυτό το υλικό βοηθά στη δημιουργία απαλότητας σε κάθε βήμα.

Το νέο PureTechology GEL είναι στρατηγικά τοποθετημένο κάτω από τη φτέρνα για πιο ομαλό βηματισμό. Είναι 65% πιο απαλό από τη συμβατική ορατή Τεχνολογία GEL, χαρίζοντας σας μία προπόνηση αποστάσεων εκπληκτικά ομαλή.

      • Πλεκτή έλξης φτέρνας: για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση
      • Επιφάνεια: δρόμος
      • Drop: 10 mm
      • Βάρος: 305 g/10.7 oz
      • Υποστήριξη: ουδέτερη, σταθερότητα (neutral, stability)
      • Απορρόφηση κραδασμών: μέγιστη

    

Το 1949, ο Kihachiro Onitsuka ίδρυσε την εταιρεία αθλητικής υπόδησης Onitsuka Ltd, σχεδιάζοντας παπούτσια για μπάσκετ, στο σπίτι του στην Ιαπωνία. Μετονόμασε την εταιρεία του ASICS το 1977, από τα αρχικά της διάσημης λατινικής φράσης "Anima Sana In Corpore Sano," που μεταφρασμένη εκφράζει το αρχαιοελληνικό "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Περισσότερα από 30 χρόνια μετά, η φιλοσοφία της ASICS παραμένει στο ίδιο πνεύμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά από αποδοτικά αθλητικά παπούτσια καθώς και τεχνικά ενδύματα/αξεσουάρ, που ως κύριο στόχο θέτουν την αρμονία μεταξύ σώματος και νου.

1011B867-401

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4550457751087
Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο